De Aarde is van alle aardbewoners

 

Een mooi boek van kunstzinnig therapeut Karin Bakkers over de liefde voor de aarde, met al haar bewoners en de dieren in het bijzonder.

Elke ouder wil zijn kind meegeven wat de waarde is van onze natuur en dat we er zorgvuldig mee om moeten gaan. Zeker voor de dieren om ons heen. Toch zijn we opgegroeid met het idee dat vlees eten normaal is. We denken niet aan de koe bij het eten van dat broodje hamburger. Koeien en vele andere dieren zijn intelligente dieren met gevoelens en families.

Plantaardig eten wordt steeds gangbaarder, maar toch is het voor kinderen en hun ouders lastig er informatie over te vinden, vandaar dit boek.
Een boek over respect en empathie. Het zet ouders en kinderen aan het denken, zodat ze ook hun steentje kunnen bijdragen aan de bescherming van de dieren en onze aarde.

 

Bestellen:

Wilt u het boek bestellen, mail dan naar mail@liefdevolnatuurlijk.nl, onder vermelding van uw naam en adres. U ontvang een tikkie en het rekeningnummer om te kunnen betalen, aan u de keuze welke u gebruikt.
Na betaling ontvangt u het boek binnen 5 werkdagen. Tijdens de schoolvakanties kan het wat langer duren.

Door te bestellen gaat u ermee akkoord dat wij uw adresgegevens registreren voor het afhandelen van uw opdracht.

De Aarde is van alle aardbewoners

Door: Karin Bakkers

Prijs: € 14,50